Permata

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Kesukaan Ku




Mama dah pening kepala nak bawak aina g taman or naik buai kat memane.

Bukan aper dia tanak turun n tak nak balik nak stay situ..

Kita nie dah nak balik...ohh aina tak puas main lagi lerr mama..

hehehehe






Kejadian ke 2



PriNcEsS

Princess mama






















Aik princess dah kepenatan kerrr...







Huhu Mama dan Ayah Aina



cAk AdIK JAnGaN mENaNgIS



Adik sampai mengantuk....huhu


































Saya n Mama saya




Senyum kambing ngehhhhh.....

hehehehe












Layanzzz

Gambar nie masa dia balik kampung bersama sepupu aina...Qistina












Tengok nie gambar dia huhuhu..menggunakan pump mama dia...


Kontrol kakak....


Best tengok gelagat dorang nie..


Gambar aina bersantai dengan adik

Blog bermasalah

Aduiyai sudah lame bebeno mama x meng update blog kakak ni, sori ye kakak bukan mama tak mahu menjengah nye...
Di sebabkan terdapatnye problem pada ruangan content di mana xbole nak disafe. Itu la masalahNye. Tapi bila tengok dah terupdate ni maka da hilangla problem nye so lepas ni bleh ler mama coretkan perkembangan2 diri kakak. Bila kakak da pandai nanti akak buatla sendiri coretan untuk diri kakak untuk tatapan kakak di masa hadapan.
 

Aina Aleesya Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez